صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد اعتبار به پروژه‌های عمرانی ورزشی

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۰ از مصوبه امشب این کمیسیون برای تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل برای ساخت و تکمیل پروژه‌های عمرانی بخش ورزش خبر داد.
کد خبر: ۱۰۲۹۵۰۳
| |
8944 بازدید
تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد اعتبار به پروژه‌های عمرانی ورزشی
به گزارش تابناک به نقل از فارس، احمد راستینه نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امشب کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۰ گفت: اعضای کمیسیون در جلسه امشب مصوب کردند که ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل مالیات بر سیگار به تکمیل و ساخت پروژه‌های عمرانی در حوزه ورزش اختصاص یابد.

وی افزود: اعضای کمیسیون همچنین مصوب کردند تا ۸۰۰ میلیارد تومان نیز از محل ۲۷ صدم درصد آمد‌های حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به ساخت و تکمیل پروژه‌های عمرانی بخش ورزش اختصاص یابد.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: بر این اساس جمعاً هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت و تکمیل پروژه‌های عمرانی ورزشی در سال ۱۴۰۰ اختصاص یافت.

راستینه خاطرنشان کرد: اعضای کمیسیون همچنین مصوب کردند که یکصد میلیارد تومان نیز برای تجهیز سالن‌ها و اماکن ورزشی در سال آینده اختصاص یابد.

به گزارش فارس، مصوبات کمیسیون تلفیق پس از تصویب در صحن علنی مجلس و تایید شورای نگهبان به قانون تبدیل شده و برای اجرا ابلاغ خواهد شد.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار