صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رکاب بزنيد و موبايل خود را شارژ کنيد

کد خبر: ۱۰۲۶۷۴
| |
2082 بازدید
نوکيا شارژر جديدي را معرفي کرده است که کاربر به کمک آن مي‌تواند همزمان با دوچرخه سواري تلفن همراه خود را شارژ کند.

به گزارش مهر به نقل از PC World، اين دستگاه از يک دينام استفاده برخوردار است که حرکت چرخ هاي دوچرخه را به برق تبديل مي کند. اين شارژر با تمام مدل هاي تلفن هاي همراه شرکت فنلاندي نوکيا سازگار است.

الکس لامبيک معاون رئيس نوکيا در اين خصوص گفت: «دوچرخه رايج ترين وسيله حمل و نقل در بسياري از بازارهاي دنياست و بنابراين مي تواند فرصتي براي استفاده بهينه تر از فعاليت هايي که به مردم عرضه مي کند ارائه دهد».

قيمت اين شارژر در کشورهاي مختلف متغير است. کنيا اولين کشوري است که اين محصول در آن عرضه مي شود. قيمت فروش شارژر جديد نوکيا در اين کشور حدود 15 يورو است.

براي شارژ کامل باتري تلفن همراه، دوچرخه سوار بايد به سرعت 6 کيلومتر بر ساعت برسد و با 10 دقيقه رکاب زدن و رسيدن به سرعت 10 کيلومتر بر ساعت به شارژ کافي براي صحبت کردن با تلفن همراه به مدت 28 دقيقه و يا گذاشتن آن در حالت آماده به کار به مدت 37 ساعت دست يابد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟