پاداش رئیس جمهوری ایران برای قهرمانی پرسپولیس

با اعلام وزیر ورزش و جوانان، در صورت قهرمانی پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا رئیس جمهوری ایران پاداشی را به این تیم اختصاص می‌دهد.
کد خبر: ۱۰۲۰۷۴۳
| |
13233 بازدید
پاداش رئیس جمهوری ایران برای قهرمانی پرسپولیس

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، تیم فوتبال پرسپولیس روز ۲۹ آذر در فینال لیگ قهرمانان آسیا در کشور قطر به مصاف نماینده شرق آسیا می‌رود.

پرسپولیس در حالی قرار است در فینال به میدان برود که سال ۲۰۱۸ هم فینالیست آسیا شده بود اما نتوانست به عنوان قهرمانی برسد.

مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان ایران در تازه‌ترین گفتگوی خود ضمن بیان اینکه از آخرین قهرمانی یک تیم ایرانی در آسیا حدود ۲۷ سال می‌گذرد، از اختصاص پاداش رئیس جمهوری ایران به پرسپولیس در صورت رسیدن به قهرمانی خبر داد.

سلطانی فر گفت: رییس‌جمهوری هدیه‌ای را برای تیم پرسپولیس در نظر گرفته که با قهرمانی این تیم در لیگ قهرمانان آسیا به آنها تقدیم می‌شود. الان که چشم یک ملت و مجموعه دوستداران فوتبال به دنبال موفقیت پرسپولیس به عنوان نماینده فوتبال ایران است امیدواریم که با عزم و اراده بتوانید دل همه مردم کشور را شاد کنید. حدود ۲۷ سال است که قهرمان آسیا نشدیم در حالی که در این مدت سه بار به فینال رسیدیم ولی دستمان از جام کوتاه ماند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار