میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بمباران نیروهای «عبد ربه منصور هادی» در مأرب یمن

منابع خبری از کشته و زخمی شدن شماری از نیروهای وابسته به دولت مستعفی یمن در بمباران جنگنده های ائتلاف سعودی در مأرب یمن خبر می دهند.
کد خبر: ۱۰۱۸۹۸۹
| |
7605 بازدید
بمباران نیروهای «عبد ربه منصور هادی» در مأرب یمن

به گزارش «تابناک» یه نقل از مهر، شبکه المیادین از کشته و زخمی شدن شماری از نیروهای وابسته به دولت دست نشانده آل سعود در یمن بر اثر حمله هوایی ائتلاف تحت سرکردگی سعودی علیه یمن خبر دادند.

بر اساس این گزارش، خبرنگار المیادین اعلام کرد که بر اثر بمباران منطقه رغوان در استان مأرب در شرق یمن از سوی جنگنده های ائتلاف تحت سرکردگی ریاض، شماری از نیروهای وابسته به عبد ربه منصور هادی کشته و برخی دیگر زخمی شده اند.

این در حالی است که برخی منابع به المیادین اعلام کرده بودند که صدای انفجار مهیبی در پادگان تداوین وابسته به نیروهای ائتلاف سعودی در مأرب در شرق یمن شنیده شده است.

همزمان شبکه المیادین اعلام کرده بود که شماری دیگر از مزدوران ائتلاف سعودی با جدا شدن از این ائتلاف به نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن پیوستند.

بر اساس این گزارش، ۲۵ نفر از مزدوران ائتلاف سعودی در تیپ ۳ موسوم به عروبه در منطقه مرزی «الخوبه» در استان «جیزان» عربستان سعودی به نیروهای مسلح یمن در صنعا ملحق شدند.

پیش از این هم شماری دیگر از مزدوران ائتلاف سعودی از صفوف این ائتلاف جدا شده بودند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت