صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

سازمان بهزيستي ضابط قضايي مي‌شود

وي از انعقاد تفاهمنامه همكاري ميان سازمان بهزيستي و قوه‌قضاييه به‌منظور بهره‌گيري از ظرفيت‌ها، توانمندي‌ها و امكانات بالقوه و بالفعل دستگاه‌ها و سازمان‌ها در راستاي كنترل و كاهش آسيب‌هاي اجتماعي خبر داد.
کد خبر: ۱۰۱۵۳۹
| |
1837 بازدید
مديركل دفتر امور آسيب‌ديدگان اجتماعي سازمان بهزيستي كشور گفت: در صورت  تصويب لايحه «حمايت از كودكان و نوجوانان»، سازمان بهزيستي ضابط قضايي حوزه كودكان و نوجوانان مي‌شود.

سيد حسن موسوي چلك در گفت‌وگو با ايسنا به تصويب لايحه «حمايت از كودكان و نوجوانان» در شوراي‌عالي قضايي اشاره كرد و افزود: اگر اين لايحه در مجلس تصويب شود، سازمان بهزيستي به‌عنوان ضابط قضايي  معرفي مي‌شود.

وي از انعقاد تفاهمنامه همكاري ميان سازمان بهزيستي و قوه‌قضاييه به‌منظور بهره‌گيري از ظرفيت‌ها، توانمندي‌ها و امكانات بالقوه و بالفعل دستگاه‌ها و سازمان‌ها در راستاي كنترل و كاهش آسيب‌هاي اجتماعي خبر داد.

موسوي چلك در اين‌باره گفت: براساس اين تفاهمنامه، سازمان بهزيستي كشور موظف شد تا در حد امكانات خود نسبت به پذيرش و ارائه خدمات تخصصي به بزه ديدگان به‌ويژه زنان و كودكان معرفي شده از سوي دستگاه قضايي، زوجين متقاضي طلاق و قربانيان خشونت‌هاي خانگي اقدام كند.

به گفته وي، از تعهدات ديگر سازمان، ارائه خدمات به افراد مبتلا به اختلالات هويت جنسي، دختران فراري، موارد اقدام به‌خودكشي، زنان و دختران درمعرض آسيب و آسيب ديده اجتماعي و ارائه تسهيلات لازم نسبت به اسكان موقت زنان و كودكان در معرض آسيب و آسيب ديده اجتماعي معرفي شده از طرف دستگاه قضايي است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...