میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

اصلاح مصوبه واگذاری سهام دولت در صندوقETF

هیات وزیران با اصلاح مصوبه واگذاری سهام دولت در صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله در بورس (ETF) و الحاق یک بند به آن موافقت کرد.
کد خبر: ۱۰۱۲۶۴۵
| |
3118 بازدید

به گزارش بورس تابناک، هیات دولت در جلسه عصر دیروز خود(یکشنبه) که به ریاست حسن روحانی برگزار شد، در راستای انتقال حقوق مالکانه سهام هریک از صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس (ETF) از زمان شروع پذیره نویسی به صندوق، با اصلاح مصوبه واگذاری سهام دولت در صندوق مزبور و الحاق یک بند به آن موافقت کرد.

به موجب اصلاحیه مذکور، از زمان شروع پذیره نویسی واحدهای هریک از صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس از زمان شروع پذیره نویسی واحدهای هر یک از صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس (ETF)، کلیه حقوق مالکانه سهام از جمله سود سهام، حق تقدم و سهام جایزه، متناسب با سهام مورد انتقال، متعلق به صندوق مربوطه خواهد بود و سازمان خصوصی سازی مکلف است نسبت به انتقال حقوق مالکانه به صندوق اقدام نماید.

 

 
منبع: تسنیم
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات