بازدید 8037
مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان‌شمالی گفت: مصرف لبنیات وقتی موثر است که از انواع کم چرب آن استفاده شود چرا که جذب کلسیم لبنیات پرچرب پایین‌تر بوده و موجب کاهش یافتن جذب کلسیم می‌شود.
کد خبر: ۱۰۱۲۱۵۴
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - ۰۲:۰۰ 31 October 2020
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، نسرین علیزاده اظهار کرد: مصرف لبنیات به خصوص شیر و ویتامین D در حفظ سلامت استخوان‌ها تاثیرگذار است.

وی عنوان کرد: ویتامین D، ویتامینی محلول در چربی است و برای افراد چاق به دلیل این که چربی بدن شان زیاد است، این ویتامین در چربی‌ها گیر می‌افتد و در نتیجه از آن استفاده بهینه نمی‌شود و همین مساله فرد را با کمبود ویتامین D مواجه می‌کند.

علیزاده اسید‌های چرب و چربی‌ها را در سلامت استخوان‌ها تاثیرگذار خواند و گفت: یکی از عوامل ابتلا به پوکی استخوان، مصرف اسید‌های چرب اشباع است.

وی ادامه داد: احتمال بروز پوکی استخوان میان افرادی که روغن‌های جامد گیاهی و حیوانی به مقدار زیاد مصرف می‌کنند، افزایش می‌یابد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
برچسب منتخب
محدودیت های کرونایی کمک معیشتی صد هزار تومانی محمد حسن راستگو وام یک میلیونی کرونا