«کندوان» به روی گردشگران بسته شد

فرماندار شهرستان اسکو از اعمال محدودیت تردد در محورهای گردشگری این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۰۱۲۰۸۵
| |
8253 بازدید
«کندوان» به روی گردشگران بسته شد


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم ، به نقل از روابط عمومی فرمانداری اسکو، بابک رضی منش اظهار داشت: در پی تشدید شیوع کرونا و بر اساس مصوبات ستاد شهرستانی مقابله با کرونا از ورود خودروهای غیر بومی در محورهای گردشگری شهرستان از امروز جمعه 9 آبان جلوگیری خواهد شد.

وی از گردشگران خواست از سفر به شهرستان اسکو و مناطق گردشگری این شهرستان از جمله روستای توریستی و تاریخی کندوان خودداری کنند.

فرماندار شهرستان اسکو وضعیت شیوع کرونا را در این شهرستان نگران کننده و بحرانی توصیف کرد و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را خواستار شد.

وی افزود: میزان فوتی مهرماه این شهرستان برابر کل فوتی 7 ماه اخیر بوده و شمار مبتلایان و مراجعه کنندگان بدحال به بیمارستان در حال افزایش است.

شهرستان اسکو به دلیل موقعیت جغرافیایی و برخورداری از ظرفیت‌های بی بدیل گردشگری، آثار تاریخی و طبیعی بی نظیر و روستاهای منحصر به فرد هدف گردشگری مقصد گردشگران استانی و کشوری است که در همه ایام سال به ویژه در تعطیلات با حضور گسترده مسافران و گردشگران مواجه است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت