
به گزارش تابناک به نقل از رویترز، عراق برای سرمایه گذاری در ۲ پروژه گازی با فرانسه در حال مذاکره است.
، این کشور در نظر دارد تا با افزایش تولید گاز طبیعی خود وابستگی به واردات برق و گاز ایران را کاهش دهد.
احسان اسماعیل در بیانیه وزارت نفت گفت؛ مذاکرات حول و حوش سرمایه گذاریها در یک پروژه گازی در بغداد و دیگری در بصره میچرخد. وی از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد.
در حال حاضر، توتال در میدان نفتی «حلفایا» در استان «میسان» در جنوب عراق ۲۲.۵ درصد سهم دارد. همچنین این شرکت در اکتشاف بلوک سرسنگ در منطقه کردستان نیز ۱۸ درصد سهم در اختیار دارد.
عراق به شدت تحت فشار واشنگتن قرار دارد تا خود را از واردات گاز و برق از ایران که از سال ۲۰۱۸ تحت تحریم قرار گرفته است، مستقل سازد. بغداد برای واردات انرژی از ایران معافیت دریافت میکند، اما این معافیتها موقتی است. آخرین معافیت در ماه سپتامبر به عراق داده شد که تنها ۶۰ روز مهلت دارد و نصف معافیت ۱۲۰ روزه در ماه میاست.
 معلومه که نتیجه دشمنی بی خود و بی جهت با غرب همین میشه دیگه
 							         		            معلومه که نتیجه دشمنی بی خود و بی جهت با غرب همین میشه دیگه خوب کاری می کند
 							         		            خوب کاری می کند         		                     		         پس میبینیم که آمریکا هر غلطی که خواسته کرده و ۴۲ ساله که مسئولای ما فقط از روی حرص شعاررررررر دادن!!!
 							         		            پس میبینیم که آمریکا هر غلطی که خواسته کرده و ۴۲ ساله که مسئولای ما فقط از روی حرص شعاررررررر دادن!!!         		                     		         چه بهتر . خسارت و جنگ رو هم بدن نور الی نور . عراق کشوری است که که اصلا نمی شود به اون اعتماد کرد و مردم ان اغلب از پشت خنبر می زنن. مثل شهادت حضرت علی- امام حسن= امام حسین و    اخریا شهادت سردار سلمیانی که به عنوان مهمان رفت اونجا با وجود کمک زیادی که کرده بود . ولی عراقیها با آمریکا همدست شدن. عراقیها همیشه بنده زر هستند
 							         		            چه بهتر . خسارت و جنگ رو هم بدن نور الی نور . عراق کشوری است که که اصلا نمی شود به اون اعتماد کرد و مردم ان اغلب از پشت خنبر می زنن. مثل شهادت حضرت علی- امام حسن= امام حسین و    اخریا شهادت سردار سلمیانی که به عنوان مهمان رفت اونجا با وجود کمک زیادی که کرده بود . ولی عراقیها با آمریکا همدست شدن. عراقیها همیشه بنده زر هستند         		                     		         حقتونه! ببینید حالا چه پیشرفتی می کنه. شما هم موشک به نوشته عبری هوا کنید.
 							         		            حقتونه! ببینید حالا چه پیشرفتی می کنه. شما هم موشک به نوشته عبری هوا کنید.