بازدید 73662
در شورایعالی شهرسازی و معماری ایران؛

حریم گسل‌های تهران تعیین شد

راه‌اندازی سامانه‌ مکانیزه پایش توسعه شهری، تدقیق گسل کلان شهرها و اصلاح ضوابط بلندمرتبه‌سازی در سیزدهمین نشست شورایعالی شهرسازی و معماری ایران بررسی شد.
کد خبر: ۱۰۰۸۷۶۰
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۰ 13 October 2020

به گزارش تابناک به نقل از  همشهری آنلاین، سیزدهمین نشست شورای‌عالی شهرسازی و معماری ایران با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، فرزانه صادق مالواجرد معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی، محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران، پیروز حناچی شهردار تهران، اسماعیل نجار رئیس ستاد مدیریت بحران کشور، مهدی جمالی‌نژاد معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور، محمد مسعود تجریشی معاون سازمان حفاظت محیط زیست ایران، محمدحسن طالبیان معاون وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، علی‌اکبر سلیمانی معاون وزارت دفاع، محسن صالحی‌نیا معاون وزارت صمت، اسدالله کریمی معاون سازمان پدافند غیرعامل، رحمانی معاون سازمان برنامه و بودجه و حیدری معاون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

در این نشست که مدیران استانی به‌طور ویدئو کنفرانس حضور داشتند، چهار موضوع با عناوین راه‌اندازی سامانه‌ مکانیزه پایش توسعه شهری، تهیه و تدقیق نقشه گسل‌های شهرهای تهران، کرج، تبریز، مشهد، زنجان و کرمان در محدوده شهری و حاشیه ۳۰ کیلومتری آن و تعیین حریم آن‌ها، مغایرت‌های اساسی طرح تفصیلی با طرح جامع شهر آران و بیدگل (تغییرات خط محدوده و حریم شهر) و اصلاح ضوابط بلندمرتبه‌سازی (مصوب ۱۶ مهر ۹۷) مورد بررسی قرار گرفت.

در راستای راه‌اندازی سامانه‌ مکانیزه پایش توسعه شهری و به منظور تجمیع فرایندهای صدور پروانه تا طرح جامع و دیگر موارد با تائید اهمیت آن توسط تمامی اعضا، مقرر شد در این سامانه فعالیت‌های مشابه تمام دستگاه‌های عضو شورا تجمیع شده و همه دستگاه‌های عضو در ارائه اطلاعات و اجرایی شدن آن اهتمام ویژه داشته باشند.

همچنین بنا بر تکالیف قبلی تهیه و تدقیق نقشه گسل‌های شهرهای تهران، کرج، تبریز، مشهد، زنجان و کرمان در محدوده شهری و حاشیه ۳۰ کیلومتری آن و تعیین حریم آن‌ها در مقیاس ۲۰۰۰ /۱ انجام و ارائه شد. بنابراین، علاوه بر گسل‌ها و حرائم آن، ساختمان‌های مهم در معرض خطر این شهرها شناسایی شدند و مقرر شد مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به‌عنوان مجری طرح طی ۲ ماه آینده ضوابط ساخت و ساز در این نواحی را ابلاغ کند.

با توجه به ابهامات مصوبه قبلی بلندمرتبه سازی در اجرا، اصلاحاتی در آن صورت گرفت. مهمترین این اصلاحات عبارت است از اینکه مقرر شد ایجاد ساختمان‌های بلند به‌صورت موردی و نقطه‌ای ممنوع شود و طرح پیشنهاد و ضرورت آن تنها در قالب محور و پهنه ارائه شود.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۹
انتشار یافته: ۱۲
روی تمام گسل ها مجوز قانونی گرفتند و خانه و برج ساختند و حالا حریم مشخص میکنیم ؟؟!!!!!
چه عجب آقایون یه کاری کردن
که چی بشه؟ مثلا می خواین برج میلاد رو جابجا کنین؟
واقعا که یک نفر متخصص در جلسه حضور نداشته خنده داره
نوشدارو بعد از مرگ سهراب
این تععیین گسله یا نقاشی احمد رضا 5 ساله از روستای علیا ی سفلی
دیگه الان حریم گسل چه معنی داره وقتی این همه ملک روی گسله؟!
یکم دیر نیست ؟!
ماهی رو هر وقت از آب بگیری خیسه
آقایون دیر جنباندید
زلزله خبر نمی کند . نگران نباشید کسی نخواهد ماند که یقه کسی رو بگیره و باز خواست کنه
دقیقا هرچی برجه تو تهران روی گسل شمال که از گسل مشا منشعب شده ساخته شده از برجهای منطقه 1 شروع میشه و برجهای بالای نیایش تو سعادت آباد‌‌؛ هتل اسپیناس؛ بیمارستانی که بالای بوستان جوانمردان ساخته شده/ برجهای تعذیرات/بیمارستان تریتا/بیمارستان مغز پروفسور سمیعی برج سفید شهرک باقری/نمونه/ هانا/آسمان/پاریز/امین/عرفان/ احرار/ لبخند/برجهای کوهک زیتون/ترنج/ ونوس/هواپیمایی رضوان/ایرانمال
همه اینها یا روی گسلن یا تو حریم گسل
انگار دستانی در کار بوده که هر چی برجه تو تهران روی گسل ساخته شه مگه ممکنه همه اینها اتفاقی باشه؟
جالب متخصصین و نظر پردازن صبر کردند تا مردم دوی گسل ها برج بسازن بهد بگن زیر این خونه ها بمب هسی .افرین بر شما .از کرامات شیخ ما این است .که عسل خورد و گفت شیرین است.
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار