بقایی: سیستم قضایی ایران مستقل است

سفیر و نماینده دائم ایران در ژنو در سخنانی تاکید کرد که ایران به گفتگو‌های سودمند دوجانبه با طرفین مشتاق برای حفظ و ارتقای حقوق بشر ادامه خواهد داد.
کد خبر: ۱۰۰۶۰۰۷
| |
12569 بازدید
بقایی: سیستم قضایی ایران مستقل است
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، اسماعیل بقایی هامانه، سفیر و نماینده دائم ایران در ژنو در سخنرانی در چهل و پنجمین نشست شورای حقوق بشر در خصوص اتهامات وارد شده توسط آلمان به ایران اظهار کرد که پشت اتهامات وارده "هیچ سند محکم یا حقیقتی" وجود نداشته و برپایه اطلاعات نادرست یا تغییر یافته استوار شده‌اند.

وی همچنین بیان کرد که جمهوری اسلامی ایران گفتگو‌های سودمند دوجانبه با برخی از کشور‌ها برای توسعه و حفظ حقوق بشر ادامه خواهد داد.
بقایی با تاکید بر مستقل بودن سیستم قضایی ایران گفت که دیگر کشور‌ها نمی‌توانند که طرز تفکر و سیستم قضایی خود را بر دیگران تحمیل کنند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت