بازدید 6975
کارشناس ارشد تغذیه معاونت درمان دانشگا علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: تغذیه مناسب از جمله روش‌های حفظ سلامتی است و از این طریق می‌توان از بسیاری از بیماری‌های عفونی پیشگیری و آن را مهار کرد.
کد خبر: ۱۰۰۳۹۶۶
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۲۳:۳۰ 24 September 2020
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، انیسه وطن دوست، تامین نیاز به مایعات، الکترولیت ها، انرژی، پروتئین و ریزمغذی‌ها را جزو بهترین شیوه مقابله با بیماری کووید ۱۹ برشمرد و افزود: ارتقا و تقویت سیستم ایمنی نیز با رعایت تعادل، تنوع و استفاده از همه گروه‌های غذایی نیز از دیگر روش‌های مقابله با این بیماری است.

وی مصرف لبنیات کم چرب به ویژه پروبیوتیک‌ها را در افراد مشکوک یا مبتلا به بیماری کووید ۱۹ موثر دانست و عنوان کرد: سیر، پیاز، زنجبیل تازه، زردچوبه و سیاه دانه جزو مواد غذایی افزایش دهنده سیستم ایمنی است و مصرف روزانه آن توصیه می‌شود.

این مسئول تغذیه یادآور شد: مصرف نوشابه‌ها و نوشیدنی‌های شیرین به دلیل تضعیف سیستم ایمنی به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

وی نسبت به مصرف غذا در بیرون از منزل و محیط‌های نامطمئن از نظر بهداشتی و ایمنی هشدار داد و خاطرنشان کرد: مصرف غذا‌های پر پروتئین نظیر پوره گوشت و آب گوشت به ویژه در افرادی که کاهش اشتها و در شرایط نقاهت بیماری قرار دارند، مفید و مناسب است.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
* captcha:
برچسب منتخب
علائم کرونا دونالد ترامپ کریم‌ اکبری‌ مبارکه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 جو بایدن نیس