میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ترامپ خواستارآموزش میهن‌پرستانه در مدارس‌آمریکا شد

رئیس جمهور آمریکا بر آموزش "میهن پرستانه" در مدارس این کشور تاکید کرده و گفته که قصد دارد کمیته‌ای را برای ارتقای این آموزش ایجاد کند.
کد خبر: ۱۰۰۳۴۶۰
| |
9978 بازدید
ترامپ خواستارآموزش میهن‌پرستانه در مدارس‌آمریکا شد

 

به گزارش  تابناک به نقل از ایسنا، دونالد ترامپ در سخنانی در آرشیو ملی واشنگتن به آموزش‌های نژادپرستی که به گفته او باعث از بین بردن وحدت ملی در کشور است، حمله کرد.

رئیس جمهور آمریکا گفت که این کشور بر پایه آزادی، بنا نهاده شده، نه ظلم و ستم.

او در بخشی از سخنانش گفت: "تنها راه وحدت ملی به اشتراک گذاشتن هویت‌مان به عنوان آمریکایی است. به همین دلیل بسیار ضروری است که سرانجام آموزش میهن پرستانه را به مدارس خود بازگردانیم. "

به گزارش بی. بی. سی ترامپ همچنین گفت: "به جوانان ما آموخته خواهد شد که آمریکا را با جان ودل دوست داشته باشند. "

در حالی که تنها شش هفته به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده، گفته شده که ترامپ در تلاش است تا پایگاه راستگرایان خود را در برابر آن چه که او طرح چپگرایان برای تغییر سبک زندگی آمریکایی عنوان کرده، تهییج کند.

دونالد ترامپ این سخنان را در حالی بیان کرده که آمریکا در ماه‌های گذشته صحنه اعتراضات ضد نژاد پرستی بود. این اعتراضات در پی چند مورد تیراندازی و کشتن مظنونان سیاهپوست توسط نیروی پلیس صورت گرفت.

به گفته فعالان، این ناآرامی‌ها منعکس کننده خشم عمومی از ناکامی آمریکا در مقابله با نژادپرستی است.

در این اعتراضات همچنین مجسمه‌هایی تاریخی متعلق به شخصیت‌های سیاسی این کشور که در برده داری در تاریخ آمریکا نقش داشتند، پایین کشیده شد.

از ترامپ به خاطر این که همواره گروه‌های افراطی چپ گرا و آنارشیست‌ها را مسبب ناآرامی‌ها می‌داند، انتقاد می‌شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت