صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حجاب نمي‌تواند معيار نمره دانشجو باشد

همه معيارها در بحث نمرات امتحان‌هايي است كه در پايان ترم از دانشجويان گرفته مي‌شود/بنابراين ما اصلا نمي‌توانيم نمره كسي را به دليل ديگري به غير از صلاحيت علمي كم كنيم/تغيير معيار سنجش خلاف عدالت است.
کد خبر: ۱۰۰۲۹۸
| |
12745 بازدید

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: در بحث نمره دانشجو، نمي‌توانيم معياري به‌غير از توانايي علمي دانشجو را در نظر بگيريم.

حسین نادری‌منش در گفت‌و‌گوي اختصاصي با خبرنگار ايلنا در پاسخ به اين سوال كه آيا به گفته آيت‌الله جنتي، امام‌جمعه موقت تهران رعايت حجاب مي‌تواند يكي از معيارهاي سنجش دانشجو باشد، گفت:ما نمي‌توانيم اين كار را انجام دهيم، چون همه معيارها در بحث نمرات امتحان‌هايي است كه در پايان ترم از دانشجويان گرفته مي‌شود، كه بر مبناي آن ميزان علم‌اندوزي دانشجو مورد بررسي قرار مي‌گيرد، بنابراين ما اصلا نمي‌توانيم نمره كسي را به دليل ديگري به غير از صلاحيت علمي كم كنيم، چون هر چيزي جاي خودش را دارد.

وي با تاكيد بر اينكه اين مسئله مي‌تواند استايد دانشگاه‌ها را در بحث‌هاي آموزشي دچار مشكل كند،افزود: براي مثال نمره رياضي نمره رياضي است و ما نمي‌توانيم نمره چيز ديگري را به جاي رياضي به دانشجو بدهيم، و اين خلاف عدالت است چرا كه هر چيزي جاي خودش را دارد و اگر ما در دانشگاه‌ها مشكلي در بحث حجاب داريم راهكارش اين نيست و نبايد مسائل را اين‌گونه مطرح كنيم.

نادري‌منش افزود: جوانان ما بسيار جوانان معتقدي هستند و در نگاه كلان مشكلات زيادي ندارند. همچنين دانشجويان ما داراي هويت ملي مذهبي هستند، به همين دليل، ما در دانشگاه با مشكلات جدي‌اي در زمينه حجاب مواجه نيستيم.

به گزارش خبرنگار ايلنا، دبیر شورای نگهبان در آخرين خطبه نمازجمعه تهران با انتقاد از عملی نشدن مصوبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در مورد مسئله حجاب، پیشنهاد کرد برخورد با بدحجابی از دانشگاهها آغاز و حجاب شرط اصلی گزینش دانشجویان باشد.

به گفته او، چون دانشجو نمره می‌خواهد، بنابراين ناچار است حجاب را رعايت كند. جنتي بعد از اين پيشنهاد از مسوولان خواست هرچه سريعتر دستور دهند تا اين اقدامات در دانشگاه‌ها انجام شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
آخيششششششششششششش، بالاخره دو كلمه حرف حساب شنيديم !!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
آفرین به طراحت لهجه ی آقای معون. با این همه بگذارید ملاک باشد شاید این جوری توانستیم واحدهای سخت را پاس کنیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
خدا رو شکر این راه کار هوشمندانه مودر توجه دولت خدمتگزار قرار نگرفت
ناشناس
|
-
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
حجاب به عفاف ربطی ندارد
ناشناس
|
-
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
چه عجب یه حرف درست تو این مملکت شنیدیم
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
نمیتونه معار نمره باشه ولی خواهید دید که ملاک دانشجو شدن و دانشجو ماندن میشه به زودی
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
حسین نادری منش حرف درست و منطقی زده.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
همینمون مونده که واسه یک سانت جلو و عقب رفتن مقنعه از نمره استاتیک و مقاومت مصالح و دینامیک کم کنن.آیا چنین چیزی دست آویزی برای تمسخر حجاب نیست؟
ما باید تکلیفمون رو روشن کنیم که چی می خوایم؟؟؟بالا رفتن ارزش حجاب و ترغیب جوانان به حفظ آن یا گسترش حجاب به قیمت تحقیر و تمسخر آن با چنین راهکارهایی؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۶ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
خوشحالم ازین که هنوز در دانشگاه ها افرادی فهیم (لااقل در همین زمینه)مشغول بکار هستند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
تو باغ نیستی آقای معاون آموزشی حجاب میتواند معیار نمرات هم باشد میگی نه 4 روز دیگه سلامت میکنم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟