پاپی زاده به تابناک خبر داد:

مخالفت صریح مجلس با افزایش قیمت بنزین

نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که مجلس با افزایش قیمت بنزین در شرایط کنونی مخالف است.
کد خبر: ۱۳۹۱۵۴۰
| |
3139 بازدید
|
۹

مخالفت صریح مجلس با افزایش قیمت بنزین

در شرایطی که کشور با وضعیت حساس ناشی از جنگ و فشارهای اقتصادی و سیاسی مواجه است، انتشار اخباری درباره احتمال افزایش قیمت بنزین با واکنش برخی نمایندگان مجلس روبه‌رو شده است.

عباس پاپی‌زاده، نماینده مردم دزفول در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با تابناک این موضوع را اقدامی مغایر با مصالح و منافع ملی دانست و بر مخالفت مجلس با افزایش قیمت بنزین تأکید کرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: انتشار خبر افزایش قیمت بنزین در رسانه‌ها و افکار عمومی توسط برخی مسئولان دولتی آن هم در شرایط حساس جنگی کشور و درست زمانی‌که دشمن آمریکایی همه توان نظامی، سیاسی و اقتصادی خویش از حمله نظامی تا تحریم و محاصره دریایی  را برای به زانو در آوردن ملت بزرگ ایران بکار گرفته، اقدامی بدور از عقلانیت و در تضاد با مصالح و منافع ملی است.

پاپی در ادامه با تأکید بر مخالفت مجلس با افزایش قیمت بنزین، اعلام کرد که نمایندگان مجلس شورای اسلامی از ظرفیت‌های قانونی و نظارتی خود برای جلوگیری از اجرای چنین تصمیمی استفاده خواهند کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۴
خوب کمبود بنزین را چه کار کنیم
در ضمن جناب نمایندگان پرا با افایش 20 برابری لبنیان و مرغ و گوشت مخالفت نمیکنید
شعار دادن انتخاباتی مشکل مردم را رفع نمیکند
پاسخ ها
آرین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۴
وقتی بنزین گران شود چند برابر آن اقلام غذایی گران خواهد شد، این را تجربه سالهای قبل ثابت کرده است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۴
مخالفت قاطع هم با بقیه گرانی ها داشته باشید توان خرید نداریم به خدا
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۴
پول بنزین را به حساب افراد بریزید 100لیتر با قیمت ازاد بعد ازادش کنید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۴
آقا بنزین را گران کنید خلاص چرا باید اسنپ صف بنزین بماند هم بنزین و هم کرایه ها باید اصلاح شوند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۴
در عوض به دولت اجازه داده میشود با افزایش قیمت دلار این کسری بودجه را جبران کند
فقط این قسمت داستان بین خودمون بمونه
غلامرضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۴
بنزین را هم گران کنید. هیچ اتفاقی در کشور نمی افتد و کسی حق اعتراض ندارد. تمام اجناس و کالاها بطور روزانه گران می‌شوند و کسی هم اعتراضی نکرده است. اما بی جهت روی بنزین حساسیت ایجاد شده است. بنزین هم همه در دولت‌های قبلی همه ساله طبق روال معمول گران می‌شد، کسی اعتراضی نداشت. آقای احمدی نژاد قیمت بنزین را به یکباره دهها برابر افزایش داد کسی اعتراض نکرد بلکه حمایت هم شد. دولت روحانی هم همینطور. دولت پزشکیان هم به همین منوال. خلاصه اینکه هرچه می‌خواهید گران کنید کسی اعتراض واقعی نمی کند. بنزین هم مثل سایر اقلام و کالاها و خدمات باید گران شود. این مردم سالهاست با انواع گرانی ها سازش کرده اند و به آن عادت دارند. آخه یه جوری میشه.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۴
اونایی که قاچاق بنزین میکنند ودرامد سازمان یافته هنگفتی دارن باافزایش قیمت بنزین مشکل دارن وگر نه فقرا که ماشین ندارن وبا پای پیاده همه جا میرن
شهباز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۰۴
تجربه گذشته رو چراغ راه کنید شوک قیمتی جواب نمیده
اگر بنزین رو ۸۰ تومن کنید سال دیگه با جهش نرخ ارز باز هم ارزانهذ
باید علت مشکل رو بر طرف کنید بعد نتیجه خود به خود درست میشه
آخرین اخبار
وب گردی