صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازداشت ۷ نفر در ساوه به اتهام ارتباط با شبکه‌های معاند

فرمانده انتظامی ساوه از دستگیری ۷ نفر به اتهام ارتباط با شبکه‌های معاند در ساوه خبر داد.
کد خبر: ۱۳۷۱۶۱۴
| |
1562 بازدید
بازداشت ۷ نفر در ساوه به اتهام ارتباط با شبکه‌های معاند

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم،  مجتبی جمالی،  فرمانده انتظامی شهرستان ساوه پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به دستگیری ۷ نفر به اتهام ارتباط با شبکه‌های معاند در ساوه گفت: اقدامات موفق پلیس در رصد اطلاعاتی منجر به شناسایی و دستگیری هفت نفر شد که اقدام به ارسال اطلاعات و همکاری با شبکه معاند و ضد ایرانی می‌کردند.

وی افزود: در یک عملیات موفقیت آمیز اطلاعاتی و انتظامی، هفت نفر وابسته به گروه‌های متخاصم که اقدام به ارسال تصاویر موقعیت حضور نیرو‌ها و مکان‌های نظامی و انتظامی، امداد و نجات، ایست و بازرسی و... به شبکه‌های معاند می‌کردند، بازداشت و با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شدند.

جمالی تصریح کرد: امنیت پایدار امنیتی مردم محور و با مشارکت مردمی است چراکه مردم و اعتماد اجتماعی مهمترین سرمایه نیروی انتظامی است بنابراین از شهروندان درخواست داریم تا هرگونه فعالیت مشکوک را با شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

وی ادامه داد: نیروی انتظامی در برخورد با مخلان امنیت کشور به هیچ عنوان مماشات ندارد و با قاطعیت تمام برخورد خواهد نمود، باید توجه داشت که استفاده از تجهیزات و برقراری ارتباطات غیرقانونی تحت هر عنوانی ممنوع بوده و با پیگرد قانونی مواجه خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار