جهش تحصیلی از دوره اول ابتدایی حذف شد

به گزارش تابناک به نقل از فارس؛ موسیالرضا کفاش معاون دبیرکل شورای عالی آموزشوپرورش با بیان اینکه به موضوع جهش تحصیلی در بررسی آییننامه اجرایی مدارس پرداخته شده است، اظهار کرد: پیشنهاد این است که جهش تحصیلی از دوره دوم ابتدایی باشد.
وی ادامه داد: بر این اساس دانشآموزان پایههای اول تا سوم ابتدایی ملزم هستند طبق روال معمول درس بخوانند و در دوره دوم ابتدایی امکان جهش از پایه چهارم به ششم وجود دارد.
کفاش با اشاره به اینکه جهش تحصیلی در گذشته بیشتر برای دانشآموزان دوره ابتدایی بود، گفت: در دوره متوسطه اول هم جهش تحصیلی فقط برای پایه هشتم است یعنی دانشآموز پایه هفتم را خوانده و میخواهد با جهش به پایه نهم برود. در موارد دیگر خارج از آییننامه است و باید در کمیسیون خاص مطرح شود.
وی با بیان اینکه هنوز «آییننامه اجرایی اصلاح شده» در شورای عالی آموزشوپرورش تصویب نشده و این موارد در کمیسیون تخصصی تصویب شده است، تصریح کرد: در آییننامه اجرایی مدارس تأکید شده است که شیوهنامه جهش باید توسط آموزش ایتدایی و سازمان آموزشوپرورش استثنایی نگاشته و ابلاغ شود.


