اینترنت افغانستان قطع شد

پس از آنکه مقامات طالبان قطع ارتباطات فیبر نوری در چندین استان افغانستان را تکمیل کردند، این کشور با قطعی گسترده اینترنت مواجه شده است.
کد خبر: ۱۳۳۱۴۲۱
| |
2536 بازدید
|
۶
اینترنت افغانستان قطع شد

به گزارش تابناک به نقل از گاردین، نت‌بلاکز، یک سازمان نظارتی که بر امنیت سایبری و مدیریت اینترنت نظارت دارد، اعلام کرد: قطع ارتباطات مخابراتی در سراسر افغانستان در حال اجرا است. این حادثه را می‌توان قطع عمدی خدمات نامید.

مقامات طالبان مقابله با دسترسی به اینترنت را از چند هفته قبل آغاز کردند و اینترنت پرسرعت را در چندین منطقه از این کشور قطع کردند.

در طول چند هفته گذشته، اتصالات اینترنت در افغانستان بسیار کند بوده‌است. خدمات تلفنی اغلب از طریق اینترنت هدایت می‌شوند و قطع فیزیکی اینترنت فیبر نوری، خدمات تلفن همراه و ثابت را نیز قطع می‌کند.

در اواسط شهریور ماه عطاالله زید، سخنگوی استانداری بلخ، گفت اینترنت فیبر نوری به دستور رهبری طالبان به طور کامل در این استان شمالی قطع شده است.

او در این مورد نوشت: این اقدام برای جلوگیری از فساد انجام شده و گزینه‌های جایگزین در سراسر کشور برای رفع نیازهای ارتباطی در نظر گرفته خواهد شد.

در آن زمان، همین محدودیت‌ها در استان‌های شمالی شامل بدخشان و تخار و همچنین در قندهار، هلمند، ننگرهار و اروزگان در جنوب گزارش شده بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
حتما به گفته طالبان: مطالبه عمومی در افغانستان قطع اینترنت است!
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
حتما موضوع امنیت ملی الکی طالبان کاری نمیکنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
اینا اینترنت می خوان چکار؟!
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
تحجر در افغانستان یکته تازی میکند متاسفانه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
خدارو شکر باید همه امکاناتشچن قطع لشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
به درک
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت
آخرین اخبار