ضربه محیط‌بانان به شکارچی غیرمجاز شمیرانات

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شمیرانات از دستگیری یکی از بزرگ‌ترین شکارچیان غیرمجاز در منطقه حفاظت شده ورجین خبر داد.
کد خبر: ۱۳۲۹۸۰۴
| |
1153 بازدید
|
۱
ضربه محیط‌بانان به شکارچی غیرمجاز شمیرانات

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان تهران، امامعلی یگان زاده با اعلام این خبر گفت: مأموران یگان حفاظت محیط زیست با دریافت گزارش‌های مردمی، موفق به شناسایی و دستگیری فردی شدند که اقدام به شکار سه رأس میش وحشی، گونه‌ای حمایت شده کرده بود.

وی افزود: بررسی‌های بیشتر نشان داد متهم از شکارچیان سابقه دار است که طی هفته‌های گذشته نیز ۱۲ رأس میش و قوچ وحشی را در همین منطقه شکار کرده بود و به همین منظور، با اخذ مجوز قضائی و همکاری پلیس لواسانات، مخفیگاه وی در شهرستان شمیرانات مورد بازرسی قرار گرفت.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شمیرانات ادامه داد: در این بازرسی لاشه سه رأس میش وحشی و یک دوربین چشمی شکاری کشف و ضبط شد و متهم پس از دستگیری برای سیر مراحل قانونی به کلانتری تحویل داده شد.

یگان زاده تأکید کرد: حفاظت از گونه‌های ارزشمند حیات وحش نیازمند مشارکت مردم و گزارش به موقع تخلفات است و اداره حفاظت محیط زیست با جدیت با هرگونه شکار و صید غیرمجاز برخورد خواهد کرد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۶/۳۰
پلنگ اینقدر شکار نمی کنه
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت