بیانیه سفارت ایران در دانمارک: اتهامات غرب بی‌اساس است!

سفارت ایران در دانمارک با رد کامل اتهامات بی‌پایه درباره دخالت در فعالیت‌های برون‌مرزی علیه مخالفان، روزنامه‌نگاران یا مقامات، تأکید می‌کند این ادعاها فاقد هرگونه سند معتبر بوده و بخشی از کارزار سازمان‌یافته برای بدنام‌سازی ایران است.
کد خبر: ۱۳۲۰۵۱۶
|
۱۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۹ 01 August 2025
|
2009 بازدید
|
۲

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری دانشجو؛ سفارت ایران در دانمارک با رد کامل اتهامات بی‌پایه درباره دخالت در فعالیت‌های برون‌مرزی علیه مخالفان، روزنامه‌نگاران یا مقامات، تأکید می‌کند این ادعاها فاقد هرگونه سند معتبر بوده و بخشی از کارزار سازمان‌یافته برای بدنام‌سازی ایران است.

 جمهوری اسلامی ایران همواره به قوانین بین‌المللی پایبند بوده و اصل عدم دخالت در امور داخلی کشورها را رعایت کرده است. در مقابل، کشورهای مدعی، سال‌هاست به گروه‌های تروریستی و جنایتکار پناه داده‌اند.

 از جمله، گروه تروریستی ASMLA که به حمله تروریستی اهواز در سال ۲۰۱۸ اعتراف کرده است، در دانمارک فعالیت داشته اما مقامات دانمارکی هنوز حاضر به همکاری قضایی کامل با ایران علیه این گروه بویژه در بخش لزوم رسیدگی به جرایم آنها در ایران نشده‌اند. همچنین آلبانی به پایگاه امن سازمان تروریستی مجاهدین خلق تبدیل شده که مسئول قتل هزاران شهروند ایرانی است و با حمایت برخی دولت‌های غربی، علیه ایران اقدام خرابکارانه و تبلیغات هدفمند اجرا می‌کند.

 آزادی عمل این گروه‌های تروریستی در خاک اروپا نشان‌دهنده استاندارد دوگانه و همدستی آشکار برخی دولت‌ها در حفظ شبکه‌های خشونت‌طلب است. در حالی‌که ایران هزینه سنگین مبارزه با تروریسم را می‌پردازد و همزمان هدف اتهامات بی‌اساس قرار می‌گیرد.

 سفارت جمهوری اسلامی ایران در کپنهاگ بار دیگر خواستار برخورد جدی با گروه‌های تروریستی و توقف حمایت آشکار و پنهان از آن‌هاست و از همه طرف‌ها می‌خواهد به‌جای اتهام‌زنی سیاسی، اسناد معتبر ارائه کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۱
باید هم بی اساس باشد.غربی که پنج ضلعی صهیونی مستکبر جنایتکار هسته مرکزی آن را تشکیل می دهد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۵/۱۱
عاقلان دانند!!!!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت