گلری با ۱۱ هزار دقیقه بازی در لالیگا استقلال

آدان رقیب ایکر کاسیاس در رئال در آستانه انتقال به باشگاه استقلال قرار دارد.
کد خبر: ۱۳۲۰۳۰۶
|
۰۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۳ 31 July 2025
|
6704 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از فارس، آنتونیو آدان، دروازه بان سابق رئال و اتلتیکو در یک قدمی باشگاه استقلال قرار دارد در همین رابطه سایت رکورد به این دروازه‌بان اسپانیایی لقب «لیدر» را داده است.

آدان در ۴ سال بازی برای اسپورتینگ نقش اول سناریوی قهرمانی این تیم بعد از ۱۹ سال در فصل ۲۰۲۰-۲۰۲۱ را ایفا کرد و به عنوان بهترین دروازه بان فصل پرتغال انتخاب شد.

دروازه بان ۳۸ ساله اسپانیایی در تیم‌های بزرگی، چون رئال مادرید، اتلتیکو مادرید و اسپورتینگ لیسبون بازی کرده و تجربه حضور در لالیگا، سری آ، لیگ پرتغال و رقابت‌های اروپایی مانند لیگ قهرمانان و لیگ اروپا را دارد.

اگرچه آدان تجربه بازی در تیم‌های بزرگ را دارد، اما اغلب به‌عنوان دروازه‌بان دوم (پشتیبان ایکر کاسیاس در رئال مادرید یا اوبلاک در اتلتیکو) فعالیت کرده و کمتر در بازی‌های حساس و کلیدی به‌عنوان گزینه اول به میدان رفته است.

سایت ترانسفر مارکت نقطه قوت آدان را پنالتی‌گیر بودن و کلین شیت‌هایش می‌داند، چون بنا به آمار او ۱۵۶ کلین‌شیت در ۴۳۲ بازی رسمی داشته است.

براساس گزارش ترانسفر مارکت، آدان بیشترین دوران فوتبالی‌اش را در لالیگا گذرانده و ۱۱ هزار و ۴۱۶ دقیقه در دومین لیگ برتر جهان بازی کرده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت