خزر امن‌ می‌شود؛ رزمایش مشترک ایران و روسیه

رزمایش مرکب امداد و نجات دریایی ۲۰۲۵ (CASAREX۲۰۲۵) به میزبانی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، از فردا به مدت ۳ روز در دریای خزر برگزار می‌شود.
کد خبر: ۱۳۱۸۱۹۲
|
۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۹ 20 July 2025
|
1478 بازدید
|
۴

رزمایش مرکب امداد و نجات دریایی 2025 دریای خزر (CASAREX2025)، با حضور شناورهای نیروهای دریایی جمهوری اسلامی ایران و کشور فدراتیو روسیه، از فردا  به میزبانی ناوگان شمال نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، رزمایش مرکب امداد و نجات دریایی 2025 با شعار؛ «با هم برای دریای خزری ایمن و امن»، با حضور نیروهای دریایی ارتش و سپاه، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی، نیروی دریای فدراتیو روسیه و با حضور ناظرینی از کشورهای حاشیه دریای خزر برگزار خواهد شد.

هدف از برگزاری این رزمایش ارتقای ایمنی و امنیت دریایی و همچنین افزایش تعاملات دریایی نیروهای دریایی کشورهای حاشیه دریای خزر است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۴
رضا
|
United States of America
|
۱۱:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
با جماعتی رفت و آمد کنید که یه چیزی بهتون اضافه کنند. نه اینکه ازتون بگیرن و چیزی بهتون ندن و براتون دعا کنن!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
کی روسیه به کمک ما امد در جنگ که حالا رزمایش می گذاریم فقط گفت برای شما دعا می کنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
گویا طبق توافق میان کشورهای حاشیه خزر، این دریا نباید کاربردی نظامی داشته باشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
روسیه خیانت کارترین حکومت وهمسایه در طول تارخ برای ایران بوده ،هست وخواهد بود چندبار باید از یک سوراخ گزیده شویم
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت