مخالفت انگلیس با شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در قدس

انگلیس با طرح رژیم صهیونیستی برای شهرک‌سازی در شهر قدس «مخالفت» و اعلام کرد که این اقدام راه حل دو دولتی را تضعیف می‌کند.
کد خبر: ۱۳۱۷۹۳۴
|
۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۵ 19 July 2025
|
832 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ وزارت خارجه انگلیس جمعه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد: انگلیس با اعلام بخش مرکزی برنامه‌ریزی در اداره مدنی اسرائیل برای از سرگیری طرح شهرک‌سازی E۱ قویا مخالف است.

این بیانیه افزود: این طرح درباره احداث بیش از سه هزار خانه در شرق قدس است و دولت آینده فلسطینی را به دو بخش تقسیم کرده و نقض آشکار قوانین بین‌المللی است.

وزارت خارجه انگلیس هشدار داد: اگر طرح شهرک‌سازی E۱ اجرا شود، راه حل دو دولتی را که تنها مسیر رسیدن به صلح پایدار میان اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌هاست، بشدت تضعیف می‌کند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آن‌ها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده اند.

تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه همچنان به جنایات نسل کشی علیه ساکنان این منطقه ادامه می‌دهد.

شماری از کشورهای اروپایی از جمله اسپانیا، ایرلند، اسلوونی و نروژ سال گذشته در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی، فلسطین را به رسمیت شناختند.

همچنین در ماه ژوئن، انگلیس، استرالیا، کانادا، نیوزلند و نروژ تحریم‌هایی را علیه «ایتامار بن گویر» و «بزالل اسموتریچ» ۲ وزیر افراطی کابینه رژیم صهیونیستی اعلام کردند که بر اساس این تحریم ها، اکنون سفر این وزیران کابینه رژیم اسرائییل به این کشورها ممنوع است، اقدامی که توسط واشنگتن محکوم شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۸
انگلیس افعی هفت سر همیشه در حال توطعه هستن کجا رو به هم بریزن و سود ببرن
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت