همکاری آذربایجان با اسرائیل در ارسال پهپاد به ایران!

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان هشدار داد که در صورت تأیید استفاده اسرائیل از فضای سرزمینی جمهوری آذربایجان برای تجاوز به خاک ایران، تهران این اقدام را نقضی جدی تلقی خواهد کرد و انتظار دارد باکو پاسخ رسمی و شفاف ارائه دهد.
کد خبر: ۱۳۱۴۰۹۲
|
۰۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۱ 28 June 2025
|
47418 بازدید
|

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان مهدی سبحانی گفت که تهران در حال انجام تحقیقات است تا مشخص شود آیا پهپادهای اسرائیلی در جریان جنگ ۱۲ روزه، از خاک جمهوری آذربایجان برای تجاوز به ایران استفاده کردند یا خیر.

او گفت که «برخی اطلاعات و گزارش‌هایی را که توسط منابع خاصی منتشر شده تأیید نمی‌کنیم… پس از روشن شدن تمامی شرایط، درباره واکنش خود به این موضوع تصمیم‌گیری خواهیم کرد».

سبحانی با بیان این که «اگر ثابت شود پهپادهای اسرائیلی از خاک یا حریم هوایی جمهوری آذربایجان استفاده کردند، این امر به‌عنوان نقض جدی تلقی خواهد شد»، افزود «ما اجازه استفاده از خاک ایران برای چنین اهدافی را نداده‌ایم. اگر واقعاً جمهوری آذربایجان چنین اجازه‌ای داده باشد، باید مطابق قوانین بین‌المللی توضیح ارائه کند».

وی تاکید کرد که «انتظار داریم در صورت تأیید استفاده از حریم این کشور، دولت جمهوری آذربایجان به‌صورت رسمی شفاف‌سازی کند».

او همچنین در کنفرانسی خبری در ارمنستان گفت که تهران از باکو هم خواسته تا تحقیقات جامعی در خصوص احتمال تعرض پهپادها و ریزپرنده‌های رژیم صهیونیستی به آسمان ایران از طریق فضای سرزمینی جمهوری آذربایجان انجام دهد و اخبار در این خصوص را راستی‌آزمایی کند که این موضوع در تماس تلفنی اخیر پزشکیان با علی‌اف مطرح شد. وی افزود واکنش ایران عمدتاً به نتایج این تحقیقات بستگی دارد.

صبحانی همچنین در اشاره به تماس تلفنی اخیر بین روسای‌جمهور دو کشور گفت که باکو به تهران اطمینان داده که اجازه نخواهد داد خاک این کشور علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده شود؛ با این حال، او بر غیرقابل پیش‌بینی بودن رفتارهای رژیم صهیونیستی تأکید کرد و گفت «همه می‌دانیم که رژیم اسرائیل به هیچ قوانین یا مقرراتی پایبند نیست. ممکن است از این وضعیت سوءاستفاده کرده باشند، اما قبل از هر ارزیابی به اطلاعات دقیق نیاز داریم».

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲۲
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
با توهمات چنین افراد مغرضی مملکت به این روز افتاده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
مردم اینجا با چشم خودشان دیدن. حتی پدافند هوایی هم برخی را سرنگون کرد ، حالا تو هنوز توی شکی. خودتو بزن به خواب.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
پیدا شدن مخزن سوخت جنگنده اف۳۵ در ساحل خزر چه مفهومی دارد ؟
محتشم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
جنگنده ها هم شبانه از طرف اذربایجان می آمدند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
مطمین باشید که علی اف به اسراییل کمک کرده و باید در این زمینه تنیه شود. تا بار دگر چنین غلط های اضافی را مرتکب نشود.
حقیقت بین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
علیف کثیف هم دست صهیون هاست. دشمنی این ملعون با ایران اثبات شده هست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
علی اف نوچه ترکیه و اسقاطیل
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
۱۰۰درصد به گفته شاهدان پهیادها از سمت مغان وارد کشور شدند
ایران مندی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
نخجوان راپس بگیرید هیچ راهی ندارد
امیریوسفی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۷
خبر ندارید باکو خاک اسراییله برای حمله به کشورمون؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
الی گشت