میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ادعای وزیر خارجه آلمان درباره ایران

در پی حمله امروز آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، وزیر خارجه آلمان ادعاهایی را درباره کشورمان مطرح کرد.
کد خبر: ۱۳۱۳۰۶۷
| |
8048 بازدید
|
۳

ادعای وزیر خارجه آلمان درباره ایران

«یوهان واده‌فول» وزیر امور خارجه آلمان شامگاه یکشنبه درخواست زیاده‌خواهانه‌ای را عنوان و ادعا کرد: «ایران در رابطه با برنامه هسته‌ای از خطوط قرمز عبور کرده و باید مذاکره کند.»

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، وزیر خارجه آلمان در ادامه افزود: «اروپایی‌ها به گفت‌وگوهای احتمالی میان ایران و ایالات متحده کمک خواهند کرد.»

تجاوز نظامی آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران در بامداد یکشنبه با واکنش‌های داخلی و بین‌المللی زیادی مواجه شد. 

«سید عباس عراقچی» وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در واکنش به این تجاوز و اقدام خصمانه آمریکا اظهار کرد: «ما وسط مذاکرات با آمریکایی‌ها بودیم که آنها اسرائیل را وادار به حمله به ایران کردند، ما دیپلماسی را ادامه دادیم با اروپایی‌ها مذاکره می‌کردیم که این بار آمریکا خود وارد صحنه شد و به تاسیسات هسته‌ای ایران حمله کرد.»

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۱
ایران باید حتی جواب سلام اروپایی ها را ندهد
Asad
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۱
آلمان‌ها عامل این مشکلات خاورمیانه و صهیونیست هستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۱
در جنگ جهانی این آلمانیها بودند که یهودیها را میکشتند. ظاهرا فراموش کردند؟
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات