واکنش عبدالکریم سروش به شادی وطن‌فروشان

عبدالکریم سروش ضمن محکوم کردن حمله جنایتکارانه رژیم غاصب صهیونیستی به کشورمان، گفت: «اشرار جنایتکار امروز کمر به حذف ایران بسته‌اند اما می‌بینیم گروهی مزدورصفت که به ظاهر ایرانی‌ اند اما در باطن اسراییلی‌اند و بیگانه‌پرست شده‌اند. شرم بر کسانی باد که این روزها به عنوان ایرانی از تجاوز و تهاجم به وطن ابراز خوشحالی و شادمانی می‌کنند.»
کد خبر: ۱۳۱۲۵۱۸
|
۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۸ 19 June 2025
|
9556 بازدید
|
۳

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ سروش با انتشار یک ویدئو در واکنش به افرادی که از حملات اسرائیل به ایران دفاع می کنند،گفت: «از همه چیز دردناک تر وقتی است که می بینیم گروهی مزدورصفت، که به نام ایرانی ولی به حقیقت اسرائیلی اند در عزای مردم جشن و پایکوبی و شادی می کنند و گمان می کنند این جنایتکاران متجاوز می توانند برای ما آزادی بیاورند. می توانند برای ما یک میهن امن فراهم کنند و می توانند پیام آور صلح و امنیت باشند.

سروش در این پیام ویدئویی خاطرنشان کرده است: نمی دانند هیچکس خودی نمی شود. هیچ بیگانه ای نمی تواند جای خودی را بگیرد . هیچ ناهمزبان و ناهمکیشی نمی تواند جای همزبانان و هم کیشان ما را بگیرد. ما به دشواری تاریخی بزرگی برخورد کرده ایم. می دانم خیلی ها ناروایی ها و ناکامی ها دیده اند اما این نتیجه نمی دهد پای علم دشمن رفته و در ظفرمندی و پیروزی آنان شادی کرده و ملت خود را فراموش کنند.

سروش همچنین تاکید کرده است: ما این قصابی ها و نسل کشی ها را محکوم کرده و به مردم ایران بابت شهیدها تسلیت می گوییم. به همه آنان که جانانه از وطن خود دفاع می کنند نیز افتخار می کنیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۷
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
راست میگی برگرد ایران
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
احسنت
حامد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۹
درود به شرفت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت