حضور عوامل مدرسه در مدارس الزامی نیست

آموزش و پرورش شهر تهران اعلام کرد که عوامل اجرایی مدارس تا ۲۸ خرداد می توانند در مدرسه حضور پیدا نکنند. برنا - گروه اجتماعی؛ آموزش و پرورش شهر تهران اعلام کرد که عوامل اجرایی مدارس تا ۲۸ خرداد می توانند در مدرسه حضور پیدا نکنند.
کد خبر: ۱۳۱۱۸۸۶
| |
3143 بازدید
حضور عوامل مدرسه در مدارس الزامی نیست

به گزارش تابناک، رئیس روابط عمومی اداره آموزش و پرورش گفت: با توجه به لغو امتحانات دانش آموزان در روز‌های اخیر همچنین ابلاغیه استانداری تهران مبنی بر دورکاری کارکنان، به اطلاع می‌رساند که تا پایان روز چهارشنبه ۲۸ خرداد حضور عوامل اجرایی در مدارس سطح شهر تهران الزامی نیست.

هرگونه تغییر احتمالی در وضعیت فعالیت مدارس یا ادامه برنامه‌ها، صرفاً از طریق درگاه‌های رسمی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران اطلاع‌رسانی خواهد شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت