به روایت مخاطب تابناک/ شهرداری شیراز بی توجه به دغدغه کم آبی و فرونشست

یک شهروند شیرازی در بخش نظرات سایت تابناک، با بیان نگرانی عمیق از وضعیت مدیریت آب و بی‌تفاوتی مسئولان شیراز بدان، هشدار داد که ادامه روند شهر را با شرایط نامناسبی روبرو خواهد کرد.
کد خبر: ۱۳۱۰۳۹۱
|
۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲ 08 June 2025
|
1031 بازدید
|
۲

به روایت مخاطب تابناک/  شهرداری شیراز بی توجه به دغدغه کم آبی و فرونشست

 

 

مخاطب تابناک از استان فارس،  با اشاره به بحران آب در شیراز، از عملکرد شهرداری این شهر انتقاد کرد و گفت: "ما حتی بدون تحریم‌ها هم در حال نابودی هستیم، چون جامعه منفعل شده و انرژی برای حرکت و اصلاح ندارد. "
 
به گزارش سرویس اجتماعی تابناک، این شهروند شیرازی با توصیف وضعیت بحرانی آب در شیراز، نوشت: "باران که نداریم، آب‌های زیرزمینی توسط کشاورزان و پروژه‌های غیراصولی در حال تخلیه است، و شهرداری هم با آبیاری غرق‌آبی چمن‌های بی‌فایده، آب باقیمانده را هدر می‌دهد. " وی با طرح این پرسش که "چرا به جای چمن‌کاری‌های گسترده، از سنگریزه و درختان کم‌آب‌خواه استفاده نمی‌کنید؟ " افزود: "آیا نمی‌دانید این روش‌ها باعث فرونشست زمین می‌شود؟ آیا از وضعیت اصفهان و تهران خبر دارید؟ "
 

پاسخ شهرداری: "نظر شما مطلوب نیست! "

به گفته این مخاطب، وقتی این اعتراضات را به شهرداری شیراز منتقل کرده، پاسخ دریافت کرده که "نظر شما مطلوب نیست و در صورت اعتراض می‌توانید به شماره‌ای خاص تماس بگیرید! " وی با بیان اینکه دو سال پیش نیز همین موضوع را با معاونت بازرسی در میان گذاشته، اما به نتیجه نرسیده، گفت: "این مشکل فقط مختص شیراز نیست، در تمام شهر‌های ایران چنین بی‌مدیریتی وجود دارد، اما چه کسی به آن توجه می‌کند؟ "
 

هشدار درباره آینده: "محله‌ها در خاک مدفون خواهند شد"

این شهروند در پایان با هشدار جدی نوشت: "تا وقتی محله‌های شهر‌ها در اثر فرونشست زمین به زیر خاک نرفته‌اند، این روش‌های غلط و منفعت‌طلبانه ادامه خواهد داشت. اما زمانی که فاجعه رخ دهد، دیگر دیر شده است. "
 
تابناک ضمن انتشار نطر این مخاطب، آمادگی انتشار نطر شهرداری شیراز و پاسخ این نهاد محترم را دارد و این حق برای مدیریت شهری محفوظ است.
 
 
اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
فضای سبز خوب است منتهی با استفاده از گونه های بومی همان منطقه الان در اطراف شهرها کلی کاج کاشته اند که باید چند نوبت در سال آبیاری شوند در حالی که اگر از درختان وحشی همان ناحیه کاشته شوند یا آب نخواسته یا خیلی کمتر آب می خواهد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
آبیاری فضای سبز شهرها حجم بسیار زیاد است و چون از چاه است حساب کتاب و قیمت چندانی ندارد در صورتی که آب چاهها طی میلیونها سال زمانی که اینقدر جمعیت نبود این قدر مصرف نبود پمپ نبوده جمع شده و ستونهای استحکام خاک و همچنین سرمایه متعلق به صدها نسل بعد هم هست و نباید اینجوری هدر داد.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# مذاکره ایران و آمریکا # الهه حسین نژاد # قیمت طلا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حق غنی سازی
نظرسنجی
عملکرد کدامیک از وزرای دولت که در آستانه استیضاح هستند، ضعیف تر است؟
الی گشت