تخلفات آشکار در مسابقات اتومبیلرانی تهران!

بر اساس نتایج دور تعیین خط منتشر شده، راننده مسبب حادثه در پیست اتومبیلرانی آزادی، در مسابقه تعیین خط نتوانسته بود حد نصاب لازم را طبق قوانین بین‌المللی کسب کند اما گفته می‌شود با تصمیم مسئولان برگزاری، در مسابقات حاضر شده بود.
کد خبر: ۱۳۰۷۸۹۶
| |
1779 بازدید
|
۱

تخلفات آشکار در مسابقات اتومبیلرانی تهران!

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ ده روز پیش و در جریان برگزاری راند نخست مسابقه سرعت در پیش اتومبیلرانی آزادی، برخورد دو خودرو با یکدیگر پس از خط استارت منجر به انحراف به چپ یکی از آن‌ها شد.

در نتیجه برخورد شدید خودرو به گاردریل، حمیدرضا درجاتی عکاس با سابقه ورزشی دچار آسیب‌دیدگی شدید شد و ساعاتی بعد در بیمارستان درگذشت.

در حالیکه انتقادات زیادی به بی‌توجهی به ایمنی پیست آزادی مطرح شده و حتی پای نهادهای نظارتی نیز به این موضوع باز شده است، سندی که به دست ایسنا رسیده نشان می‌دهد امیرمسعود تیموری راننده خودروی عامل حادثه در مسابقه تعیین خط که یک روز قبل از مسابقه اصلی برگزار شده است، با ثبت زمان یک دقیقه و ۲۵ ثانیه نتوانسته حد نصاب مجاز برای حضور در مسابقه را کسب کند اما بنا بر تصمیم مسئولان برگزاری در این رویداد حاضر شده است.

همچنین شروین یگانه یکی از قهرمانان مطرح اتومبیلرانی که خودروی او با خودروی تیموری برخورد داشته است، نیز در مسابقه تعیین خط حضور نداشته اما با تصمیم مسئولان برگزاری در این رویداد حاضر شده و در انتهای ماشین‌های دیگر در خط استارت قرار گرفته است.

تخلفات آشکار در مسابقات اتومبیلرانی تهران!

در این سند که تصویر آن را مشاهده می کنید، نام این دو راننده جدا از ۹ راننده دیگر آمده و در آن عنوان شده این دو نفر نتوانسته اند حد نصاب را کسب کنند (not classified) اما با این وجود مشخص نیست بر چه مبنایی در مسابقه حاضر شده اند.

دور تعیین خط بر اساس "قانون  ۱۰۷"(تنها نفراتی در مسابقات اصلی شرکت داده خواهند شد که در دور تعیین خط بتوانند زمانی زیر ۱۰۷ درصد نفر اول دور تعیین خط را کسب کنند) است و اگر کسی خارج از این تایم باشد طبق قوانین بین‌المللی نمی‌تواند در مسابقه شرکت کند.

این در حالی است که طی سال‌های گذشته بارها این اتفاق رخ داده و برخی ورزشکاران بدون حضور در مسابقه تایم‌گیری و یا بدست نیاوردن حد نصاب، در مسابقات حاضر شده اند. در این میان مشخص نیست آیا تصمیم مسئولان برگزاری مسابقات در اینباره مبنای قانونی داشته یا خیر؟

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
این دلیلی بر مقصر بودن ننی تواند باشد مهم استاندارددنبودن پست مطرح است
برچسب منتخب
# مکانیزم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت