تعلیق فعالیت‌های پیست اتومبیلرانی آزادی

در پی جان باختن حمیدرضا درجاتی عکاس با سابقه ورزشی در پیست اتومبیلرانی آزادی، وزیر ورزش و جوانان دستور تعلیق تمامی فعالیت‌ها در این پیست را صادر کرد.
کد خبر: ۱۳۰۶۷۳۰
| |
2134 بازدید

تعلیق فعالیت‌های پیست اتومبیلرانی آزادی

با دستور وزیر ورزش تمامی فعالیت‌ها در پیست اتومبیلرانی به حالت تعلیق درآمد.

به گزارش تابناک، دومین جلسه بررسی حادثه پیست اتومبیل‌رانی آزادی که باعث فوت یکی از عکاسان جامعه رسانه کشور شد، به ریاست معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

این جلسه صبح روز سه‌شنبه (30 اردیبهشت)، با حضور چراغی مدیرکل حوزه وزارتی، قاسم ایمان‌نژاد، مدیرکل حراست، حسین دهقانی مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و رسیدگی به شکایات، محمدرضا داورزنی و علی رغبتی مشاوران وزیر ورزش و جوانان و همچنین مسئولان فدراسیون اتومبیل‌رانی و کمیته اتومبیل‌رانی سرعت برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، مسئولان کمیته اتومبیل‌رانی سرعت، گزارشی در خصوص روند وقوع حادثه از زوایا و تصاویر دیگر و علل‌های وقوع این حادثه توسط اعضای جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه سید محمد شروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد به دستور دنیامالی، برگزاری کلیه مسابقات در پیست‌های اتومبیل‌رانی کشور تا ممیزی مجدد ایمنی و فنی به حالت تعلیق درمی‌آید و فدراسیون موظف است با انتخاب تیم‌های حرفه‌ای و با رعایت قوانین و مقررات ملی و بین‌المللی، ممیزی را در اسرع وقت انجام دهد.

لازم به ذکر است، حمیدرضا درجاتی ظهر جمعه (26 اردیبهشت)، در جریان مسابقه سرعت در پیست اتومبیلرانی آزادی و در پی برخورد خودروی مسابقه‌ای با او دچار حادثه شده بود و جان خود را از دست داد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت