صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

چگونگی وضعیت آب و هوای کشور تا اواسط هفته

سازمان هواشناسی اعلام‌ کرد: سازمان هواشناسی اعلام‌ کرد: امروز (یکشنبه) در بیشتر مناطق کشور جوی آرام همراه با آسمانی صاف حاکم خواهد بود.
کد خبر: ۱۳۰۶۱۵۴
| |
2251 بازدید

چگونگی وضعیت آب و هوای کشور تا اواسط هفته

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا از سازمان هواشناسی، دوشنبه و سه شنبه در شمال آذربایجان شرقی و برخی نقاط در استان‌های اردبیل، گیلان و مازندران، رگبار پراکنده باران، گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش بینی می‌شود.

همچنین یکشنبه و دوشنبه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در ارتفاعات جنوبی سیستان و بلوچستان، ارتفاعات جنوب کرمان و ارتفاعات شمالی و شرقی هرمزگان رشد ابر‌های همرفتی و احتمال رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و گردوخاک دور از انتظار نیست.

یکشنبه برخی نقاط در شرق، جنوب شرق و جنوب غرب و دوشنبه در شمال غرب، جنوب غرب و نوار شرقی کشور در بعضی ساعات وزش باد شدید و در نقاط مستعد گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

طی سه روز آینده دریای خزر، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.

امروز آسمان تهران صاف همراه با وزش باد است. حداکثر دمای امروز پایتخت به ۳۲ و حداقل دمای آن به ۱۷ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات