هلاکت ۴ شرور مسلح در طبس

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی گفت: در درگیری مسلحانه مأموران انتظامی در منطقه کویری شهرستان "طبس" چهار شرور مسلح به هلاکت رسیدند و ۱۴۵ کیلو موادمخدر از اشرار کشف شد.
کد خبر: ۱۲۹۸۸۷۶
| |
6204 بازدید
هلاکت ۴ شرور مسلح در طبس

به گزارش «تابناک»، سردار "حسن شجاعی نسب" روز شنبه در نشست خبری اظهار کرد: با دریافت اطلاعاتی مبنی بر اینکه گروهی از اشرار مسلح قصد دارند محموله‌ای از انواع مواد مخدر را از منطقه کویری طبس منتقل کنند پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی استان قرار گرفت.

وی بیان کرد: ماموران انتظامی شهرستان طبس با همکاری تیم های عملیاتی مبارزه با مواد مخدر استان و یگان تکاوری با اجرای طرح های عملیاتی اطلاعاتی موفق به شناسایی دقیق مسیر حرکت این گروه مسلح در منطقه کویری طبس شدند.

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی تصریح کرد: ماموران با حضور در منطقه و با رصد و پایش محل تردد اشرار، با قاچاقچیان مواد مخدر درگیر شدند که در تبادل آتش بین پلیس و اشرار مسلح، در این درگیری چهار نفر از اشرار مسلح به هلاکت رسیدند.

سردار شجاعی نسب عنوان کرد: پس از پایان درگیری و پاک‌سازی منطقه کویری، ضمن توقیف سه دستگاه موتورسیکلت، مقدار ۱۴۵ کیلوگرم تریاک و همچنین سه قبضه سلاح و مقادیر زیادی مهمات از اشرار کشف شد.

وی گفت: در این عملیات یکی از کارکنان پلیس این استان مجروح که بلافاصله به مرکز درمانی منتقل و هم اکنون تحت درمان قرار دارد و وضعیت جسمانی او مناسب است.

این مقام ارشد انتظامی خراسان جنوبی یادآور شد: رزمندگان پلیس در رده‌های مختلف عملیاتی و انتظامی همیشه آماده بوده و در تمامی صحنه‌ها حضور فعال دارند.

وی گفت: پلیس با اشراف اطلاعاتی و عملیاتی به صورت شبانه‌روزی تمام حوزه سرزمینی خراسان جنوبی را رصد می‌کند و اجازه هیچ گونه ناامنی و جولان به برهم زنندگان نظم و امنیت عمومی نخواهد داد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت