صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هشدار پلیس فتا به کسانی که می‌خواهند طلا بفروشند

رییس پلیس فتای تهران اعلام کرد: در صورتی که قصد فروش طلا دارید، حتما به مراکز رسمی و طلافروشی‌های دارای مجوز بروید تا اگر حتی مشکلی هم پیش بیاید، فرآیند پیگیری از طریق صنف مربوط صورت بگیرد. برنا - گروه اجتماعی؛ رییس پلیس فتای تهران اعلام کرد: در صورتی که قصد فروش طلا دارید، حتما به مراکز رسمی و طلافروشی‌های دارای مجوز بروید تا اگر حتی مشکلی هم پیش بیاید، فرآیند پیگیری از طریق صنف مربوط صورت بگیرد.
کد خبر: ۱۲۹۶۸۵۵
| |
3696 بازدید
هشدار پلیس فتا به کسانی که می‌خواهند طلا بفروشند

سردار داود گودرزی رییس پلیس فتای تهران با هشدار به فروشندگان طلا اظهار کرد: در سایت دیوار، تلگرام یا اینستاگرام تبلیغاتی منتشر می‌شود تحت این عنوان که «طلای شما را با بالاترین قیمت خریداریم». کسانی که برای خرید می‌آیند اکثرا کلاهبردار هستند و رسید جعلی ارائه می‌دهند و هیچ وجهی به حساب شما واریز نمی‌شود.

به گزارش «تابناک»، وی ادامه داد: با یک رسید جعلی خریدار را ترغیب می‌کنند و ممکن است در آن لحظه به خاطر شرایط روانی طلا را تحویل دهد اما هیچ وجهی به حساب واریز نمی‌شود.

رییس پلیس فتای تهران اضافه کرد: در مرحله بعد علاوه بر از دست دادن مال، ممکن است تحت عنوان مجرم قرار بگیرید؛ کلاهبردار وجوهات مسروقه را به حساب شما واریز می‌کند.

وی عنوان کرد: در صورتی که فردی قصد فروش طلا داشته باشد، حتما به مراکز رسمی و طلافروشی‌های دارای مجوز بروند تا اگر حتی مشکلی هم پیش بیاید، فرآیند پیگیری از طریق صنف مربوط صورت گیرد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات