عکس | پخت «کُلوکی» نان سنتی و محبوب بندرعباس

نان «کُلوکی» (یا «کُلوکو») یکی از نان‌های سنتی و محبوب استان هرمزگان است که به ویژه در ماه رمضان طرفداران زیادی دارد. فرایند تهیه ابتدایی این نان مشابه سایر نان‌ها است و تفاوت اصلی آن در مرحله نهایی پخت است. در این مرحله، نان را با مایعی به نام «مهیاوه» آغشته می‌کنند. «مهیاوه» مایعی غلیظ است که از ماهی ساردین یا متوتا و ادویه‌های متنوع تهیه می‌شود و ظاهری تیره و طعمی نسبتاً تند دارد.
کد خبر: ۱۲۹۳۳۰۱
| |
2902 بازدید
|
۳
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
نون با سس ماهی ؟!!! بهش نمیخوره خوشمزه باشه ، نون فقط شیرین خوشمزه ست نه تند
پاسخ ها
ناشناس
| France |
۱۵:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
هر منطقه ای یک طعم و مزه ای را میپسندند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۱
?معلومه تا حالا مهیاوه نخوردی
مهیاوه روی نون عالیه?
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت