پخت سنتی نان در الموت قزوین

به دلیل تغییر سبک زندگی، مدت‌هاست فرهنگ شهرنشینی در روستاها ورود پیدا کرده و خیلی از آداب و رسوم به دست فراموشی سپرده شده است.در خیلی از روستاها دیگر درهای چوبی و خانه‌های کاهگلی و چشمه‌ی آب دیده نمی‌شود و صبح‌ها بوی دود تنور به مشام نمی‌رسد، اما در خطه‌ی بکر الموت که یکی از مناطق دیدنی استان قزوین است همچنان برخی آداب و رسوم گذشته پابرجاست.یکی از این آداب پختن نان سنتی است. خانم «طیبه شفیعی اصل» بانویی ۶۳ ساله از اهالی روستای محمدآباد بخش الموت غربی، همچنان برای مصرف خانواده‌ی خود در خانه نان سنتی می‌پزد و این رسم را همچنان زنده نگه داشته است./ ریحانه موسوی
کد خبر: ۹۷۱۷۰۷
| |
14990 بازدید
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت
آخرین اخبار