اهدای اعضای دو قهرمان جوان خوزستانی + عکس

طی روزهای اخیر با درگذشت و مرگ مغزی دو ورزشکار استان خوزستان، اعضای بدن این پهلوانان اهدا شد.
کد خبر: ۱۲۷۲۳۹۶
|
۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۰ 18 November 2024
|
2857 بازدید

با اعلام اداره کل ورزش و جوانان خوزستان، طی دو هفته اخیر با مرگ معزی و درگذشت جانسوز دو قهرمان رشته های ورزشی شنا و کاراته استان خوزستان، با رضایت خانواده این ورزشکاران اعضای بدنشان اهدا شد و باعث بخشیدن جان دوباره به چند نفر شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، رضا احمدی، نوجوان ۱۳ ساله اهل امیدیه ورزشکار و قهرمان رشته شنا، هفته گذشته پس از یک حادثه تلخ و آسیب‌دیدگی شدید به کما رفت و چند روز در این وضعیت به سر برد. در این شرایط سخت، خانواده‌ این قهرمان در اقدامی شجاعانه و خداپسندانه به اهدای اعضای بدن این ورزشکار نوجوان رضایت دادند و جان چهار بیمار نیازمند نجات پیدا کرد. 

همچین امیررضا مقصودی از قهرمانان کاراته استان به دیار باقی شتافت که با رضایت و ایثارگری خانواده این ورزشکار، اهدای عضو انجام شد و زندگی چند نفر جان دوباره پیدا کرد. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت