لوپن: ماکرون به دنبال کودتای اداری است

رهبر حزب راست افراطی اجتماع ملی فرانسه، رئیس‌جمهور این کشور را به تلاش برای کودتای اداری متهم کرد.
کد خبر: ۱۲۴۵۸۲۸
| |
2030 بازدید
لوپن: ماکرون به دنبال کودتای اداری است


به گزارش تابناک به نقل از تاس، «مارین لوپن»، رهبر حزب راست افراطی اجتماع ملی فرانسه تاکید کرد که «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور این کشور در تدارک انجام یک کودتای اداری در ساختارهای دولتی است تا با ایجاد تغییراتی در آخرین لحظه، مانع از تشکیل حکومت یک نخست‌وزیر مخالف در آینده شود.

لوپن گفت:«وقتی خواندم که رئیس‌جمهور در حال آماده شدن برای فردا یعنی چهار روز قبل از دور دوم انتخابات برای تعیین فرمانده جدید پلیس ملی است به رغم اینکه قرار بود این سمت تا پایان بازی های المپیک تغییر نکند و همچنین او قصد دارد مدیران ژاندارمری ملی و ده ها فرماندار منطقه را تغییر دهد، به این نتیجه رسیده‌ام که آنچه در حال وقوع است نوعی کودتای اداری است».

وی ابراز امیدواری کرد که این اطلاعات فقط شایعه باشد، اما همزمان تاکید کرد که حتی قبل از دور اول انتخابات، انتصابات در چهارشنبه گذشته بسیار بیشتر از جلسه  های عادی کابینه انجام شده است.

لوپن افزود: «اگر پارلمان را منحل کنید و در عین حال بگویید مخالفان نباید به قدرت برسند پس هیچ دلیلی برای انحلال پارلمان وجود ندارد».

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت