ضرب و جرح یک روحانی در شب قدر

جانشین فرماندهی انتظامی شهریار از دستگیری فردی خبر داد که یک روحانی را در شب قدر بیست و یکم رمضان مورد اهانت و ضرب و جرح قرار داده بود.
کد خبر: ۱۲۳۰۲۲۸
|
۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۵ 04 April 2024
|
3247 بازدید

 

به گزارش تابناک، جانشین فرماندهی انتظامی شهریار از دستگیری ضارب یک روحانی در فردوسیه خبر داد و گفت: روحانی مورد اهانت از حق شکایت خود گذشت کرد.

  سرهنگ کیانوش نورمحمدی جانشین فرماندهی انتظامی شهریار در استان تهران صبح امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران از ضرب‌ و جرح یک روحانی در مراسم شب قدر بیست‌ و یکم رمضان در فردوسیه شهریار خبر داد و اظهار کرد: با اعلام این موضوع، بررسی موضوع در دستور کار مأموران انتظامی این فرماندهی قرار گرفت.

وی گفت: پس از اعلام موضوع، رئیس کلانتری ۲۰ فردوسیه در محل حاضر شد و پس از اقدامات اولیه، شناسایی متهم در دستور کار قرار گرفت و با هماهنگی مقام قضائی در کمتر از یک ساعت، ضارب روحانی فردوسیه شهریار دستگیر و به کلانتری منتقل شد.

جانشین فرماندهی انتظامی شهریار افزود: متهم جوان ۲۰ ساله به جرم خود اعتراف کرد اما روحانی که مورد ضرب‌ و جرح و اهانت قرار گرفته بود از حق خود مبنی‌ بر شکایت از وی گذشت کرد.

نورمحمدی عنوان کرد: با توجه به جنبه عمومی جرم و جلوگیری از تکرار چنین مواردی، پس از تشکیل پرونده، متهم به مرجع قضائی معرفی شد و با صدور قرار قانونی روانه زندان شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت