میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس استان زنجان اعلام کرد؛

انفجار و تخریب کامل منزل مسکونی در قیدار

امروز یک واحد مسکونی دو طبقه خالی از سکنه بر اثر نشت گاز در شهر قیدار منفجر و کاملا تخریب شد.
کد خبر: ۱۲۲۹۷۷۲
| |
3110 بازدید
انفجار و تخریب کامل منزل مسکونی در قیدار


به گزارش تابناک به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، بعد از اعلام انفجار یک باب منزل مسکونی در خیابان شریهتی شهر قیدار، نیروهای امدادی و پلیس بلافاصله در محل حاضر شدند.

بعد از اطلاع صاحب منزل از حادثه، وی اعلام کرد که هیچ فردی در این منزل سکونت نداشته است؛ با این حال نیروهای آتش‌نشانی اقدام به خاکبرداری و بررسی محل کردند که هیچ موردی از حضور کسی در این منزل نبود.

بنا بر اعلام اولیه کارسناسان احتمالا نشت گاز باعث بروز این انفجار شده است؛ البته تحقیقات در این رابطه ادامه دارد.

به گزارش ایلنا؛ طبق اعلام این خبر، اخبار تکمیلی دراین خصوص متعاقبا اعلام خواهد شد.
دو روز پیش نیز در یکی از شهرکهای اقماری زنجان 4 بانوی زنجانی طبق اخبار اعلام شده بر اثر  نشست گاز دچار حادثه مرگ شدند، که علت مرگ این بانوان در این حادثه طبق نظر روابط عمومی ارژانش زنجان در دسترس بررسی است و احتمال دارد عامل دیگری موجب مرگ این بانوان در زنجان شده باشد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت