میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

لغو بیش از ۲۰۰۰ پرواز در آمریکا به خاطر طوفان

شرکتهای هواپیمایی در آمریکا بیش از ۲۰۰۰ پرواز را در روز جمعه به خاطر طوفان شدید و قطع برق لغو کردند.
کد خبر: ۱۲۱۵۵۲۳
| |
3004 بازدید
لغو بیش از ۲۰۰۰ پرواز در آمریکا به خاطر طوفان


به گزارش تابناک به نقل از رویترز، شرکتهای هواپیمایی در آمریکا بیش از 2000 پرواز را در روز جمعه به خاطر قطع برق به دنبال طوفان شدید لغو کردند که کسب و کارها در 12 ایالت را تحت تاثیر قرار داده است.

طبق گزارش وب سایت ردیابی پروازهای فلایت‌اور، 2058 پرواز لغو و 5846 پرواز به تعویق افتاده است.

شرکت هوایی ساوت‌وست با لغو 401 پرواز، بیشترین تعداد لغو پروازها را داشته و پس از آن شرکت اسکای‌وست با 358 پرواز قرار دارد.

 

شرکت هواپیمایی دلتا ایرلاینز اعلام کرد:« انتظار برخی چالش‌های عملیاتی را به خاطر سرمای هوا در دو روز آینده داریم».

اداره هوانوردی فدرال در روز پنجشنبه هشدار داد ابر، برف و باد پروازها را در برخی فرودگاه‌ها به تعویق می‌اندازد.

شرکت هواپیمایی یونایتد 284 پرواز را تا امروز لغو کرده است. این هواپیمایی منتظر مجوز پرواز جت‌های بوئینگ مکس 737 است. این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرده برخی پروازهای برنامه‌ریزی شده را با استفاده از انواع دیگری از هواپیماها انجام خواهد داد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت