میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

واکنش مقتدی صدر به اهانت مجدد به قرآن کریم

رهبر جریان صدر عراق تکرار اهانت به قرآن کریم در سوئد و دانمارک را محکوم کرد.
کد خبر: ۱۱۸۴۴۰۹
| |
3781 بازدید
واکنش مقتدی صدر به اهانت مجدد به قرآن کریم

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه شفق نیوز، رهبر جریان صدر عراق تکرار اهانت به قرآن کریم در سوئد و دانمارک را محکوم کرد.

«مقتدی صدر»، رهبر جریان صدر عراق اهانت مجدد به قرآن کریم در سوئد و همچنین دانمارک را محکوم کرد و در توییتی نوشت: «سخن گفتن دیگر فایده‌ای ندارد. دین غریب شده است و کسی که از آن دفاع می‌کند مشکوک است.»

وی در ادامه نوشت: «خداوندا این قربانی را از ما بپذیر. این دفاع از ادیان و انقلاب به خاطر قرآن را از ما بپذیر. خداوندا ما را به خاطر کاری که این‌ها کردند یا کسانی که در برابر آن ساکت ایستادند یا کسانی که کوتاهی کردند هلاک نکن. پس منتظر بمانید. من نیز با شما از منتظران خواهم بود.»

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت