عامل تیراندازی در بیمارستان منوجان کرمان دستگیر شد

فرمانده انتظامی منوجان از دستگیری عامل تیراندازی نیمه شب بیمارستان امام حسین این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۱۸۳۱۳۶
| |
2554 بازدید
عامل تیراندازی در بیمارستان منوجان کرمان دستگیر شد

به گزارش «تابناک»، سرهنگ بژندی امروز ۲۳ تیرماه در این رابطه گفت: در پی وقوع تیراندازی بامداد ۲۲ تیر ماه  در بیمارستان امام حسین علیه السلام شهرستان منوجان که منجر به مجروحیت سه شهروند در رابطه با یک نزاع قبلی شد، بلافاصله نزدیک‌ترین واحد گشت انتظامی به محل اعزام و مشخص شد ضاربان پس از تیراندازی از صحنه متواری شده اند.

وی با تشکر از همکاری دادستان این شهرستان افزود: در این راستا پس از بررسی میدانی صحنه جرم، شناسایی اولیه ضاربان انجام و در ادامه این فرد که پسری جوان بود با اقدامات اطلاعاتی پلیس اطلاعات این شهرستان دستگیر شد و هم اکنون تحت بازجویی و تکمیل تحقیقات قرار دارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت