هلاکت ۲۷ داعشی در عراق

رئیس سازمان ضد تروریسم عراق از هلاکت ۲۷ تروریست در دو عملیات در  الانبار و حمرین خبر داد.
کد خبر: ۱۱۷۷۵۹۵
| |
3389 بازدید
هلاکت ۲۷ داعشی در عراق

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از خبرگزاری عراقی واع، عبدالوهاب الساعدی، رئیس سازمان ضد تروریسم عراق از هلاکت ۲۷ تروریست در دو عملیات در الانبار و حمرین خبر داد.

بر اساس این گزارش، عبدالوهاب الساعدی در جریان تمرینات نیروی هوایی عراق و با حضور محمد شیاع السودانی، فرمانده کل نیروهای مسلح عراق گفت: نیروهای سازمان ضد تروریسم عراق توانستند ۲۷ تروریست را در دو عملیات در الانبار و حمرین به هلاکت برسانند.

وی افزود: ما به دنبال توسعه کار سازمان ضد تروریسم به وسیله ایجاد یک واحد برای عملیات دریایی هستیم.

لازم به ذکر است که نیروهای امنیتی عراق برای اطمینان از عدم ظهور مجدد داعش و عناصر فراری آن، به جستجو، پاکسازی و تعقیب بقایای داعش در سراسر این کشور ادامه می‌دهند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت