صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سپاه همچنان در صف مبارزه با تروریسم خواهد بود

وزیر کشور در واکنش به طرح پارلمان اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: سپاه پرافتخار و با عزت ما همچنان در صف دفاع از منافع ملی و مبارزه با تروریسم خواهد بود.
کد خبر: ۱۱۶۱۳۳۲
| |
3778 بازدید
سپاه همچنان در صف مبارزه با تروریسم خواهد بود

به گزارش «تابناک»، احمد وحیدی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به طرح پارلمانی اروپا مبنی بر تروریستی خواندن سپاه پاسداران، اظهار داشت: این موضوع بیشترین ضرر را متوجه خود اروپا خواهد کرد، چرا که آنها هستند که امروز بیشترین نفع را از مبارزات ضدتروریستی سپاه در منطقه برده‌اند.

وی با طرح این سوال که چطور می‌شود یک دستگاه نظامی کشور را تروریست خطاب کرد، تصریح کرد: اقدام اروپا نشان‌دهنده افول عقلانیت آنهاست؛ بنابراین مقامات اروپایی در اظهارات مختلف خود نشان داده‌اند که این تصمیم‌شان احساسی و ناشی از ورود جریانات ضدانقلابی است که آنها را فریب داده‌اند.

وزیر کشور تصریح کرد: طبیعی است که سپاه پرافتخار و با عزت ما همچنان در صف دفاع از منافع ملی و مبارزه با تروریسم خواهد بود و این اتفاقات اثری در عملکرد سپاه نخواهد گذاشت.

وحیدی با بیان اینکه سپاه در قلب مردم ما جای دارد، گفت: طرح پارلمانی اروپا سپاه پاسداران را بیش از پیش در میان مردم کشور محبوب‌تر خواهد کرد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات