میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
سخنگوی شرکت ملی گاز :

کاهش ۴۰ میلیون متر مکعبی مصرف گاز

سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: از مردم این مرز بوم به دلیل همکاری‌ها تشکر می‌کنیم و امیدواریم با ادامه دادن صرفه جویی به ما برای تأمین گاز تمامی هموطنان یاری کنند.
کد خبر: ۱۱۵۹۶۲۲
| |
3852 بازدید
کاهش ۴۰ میلیون متر مکعبی مصرف گاز

 

به گزارش تابناک به نقل از مهر، طی روزهای گذشته مصرف گاز در بخش خانگی از ۷۰۰ متر مکعب گذر کرد و نگرانی‌هایی را به وجود آورد، اما اکنون میزان مصرف گاز در بخش خانگی چقدر است، سخنگوی شرکت ملی گاز در رابطه با این موضوع به مهر گفت: در روز جاری مصرف گاز به ۶۶۰ متر مکعب رسید و تولید گاز همچنان ۸۴۰ متر مکعب است.

وی ادامه داد: در روز گذشته قطعی‌ها به صورت موردی وجود داشته و خوشبختانه به جز تربت جام شاهد قطعی گسترده نبوده‌ایم.

اعظمی اضافه کرد: خطوط سراسری گاز کشور پایدار است، اما شرایط گازی کشور همچنان در مرز هشدار قرار دارد، زیرا با تغییر برودت این میزان مصرف تغییر می‌کند.

وی در خاتمه خاطر نشان کرد: از مردم این مرز بوم به دلیل همکاری‌ها تشکر می‌کنیم و امیدواریم با ادامه دادن صرفه جویی به ما برای تأمین گاز تمامی هموطنان یاری کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت