فرمانده انتظامی کوهدشت خبر داد؛

دستگیری عوامل نزاع دسته جمعی در کوهدشت

- فرمانده انتظامی کوهدشت از دستگیری سه عامل نزاع دسته جمعی در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۱۵۶۴۷۰
| |
7862 بازدید
دستگیری عوامل نزاع دسته جمعی در کوهدشت


به گزارش تابناک به نقل از مهر، سرهنگ علی امانی امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر یک فقره نزاع دسته جمعی در یکی از مناطق شهرستان کوهدشت، بلافاصله مأموران انتظامی این شهرستان برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی، افزود: پس از حضور مأموران در محل مشخص شد چند نفر به علت اختلافات قبلی با هم درگیر که موجب مجروح شدن یک نفر شده بود، مأموران با انجام کارهای اطلاعاتی سه نفر از عوامل اصلی این نزاع شناسایی و دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی کوهدشت با اشاره به اینکه دستگیری این افراد رضایتمندی مردم را در پی داشت، عنوان کرد: پلیس با جدیت با افرادی که بخواهند نظم و امنیت شهروندان را خدشه دار کنند برخورد می‌کند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت