قتل مؤذن مسجد با پایه میکروفن

کد خبر: ۱۱۵۵۳۸۵
| |
5322 بازدید

قاتل مؤذن مسجد در روستای «حسن‌آباد» شهرستان دلگان در کمتر از ۲ ساعت دستگیر شد.

به گزارش ایران، سردار محمد قنبری فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در تشریح این حادثه اظهار داشت: در پی اعلام خبری مبنی بر وقوع یک فقره قتل در مسجد «محمد رسول الله» روستای «حسن‌آباد» شهرستان دلگان به مرکز فوریت‌های پلیس، مراتب در دستور کار مأموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.

با حضور مأموران انتظامی در محل و بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد فردی به نام «ولی نارویی» حدوداً 83 ساله از ریش‌سفیدان و مؤذن مسجد روستا توسط یک تبعه افغانستانی و با پایه آهنی میکروفن مسجد از ناحیه سر دچار ضربه شده و با توجه به شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده است.

وی با اشاره به دستگیری قاتل در کمتر از دو ساعت، بیان کرد: در بررسی‌های به‌عمل آمده قاتل علت و انگیزه قتل را از این جنایت اختلافات شخصی عنوان کرد و در ادامه قاتل پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت