صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پنتاگون: آمریکا به دنبال درگیری با روسیه نیست

پاتریک رایدر، سرتیپ نیروی هوایی آمریکا گفت که ایالات متحده در حال جنگ با روسیه نیست و به دنبال درگیری با آن نیست، اما تا زمانی که ( جنگ اوکراین ) طول بکشد به این کشور تسلیحات خواهد داد.
کد خبر: ۱۱۵۵۱۳۵
| |
2610 بازدید
پنتاگون: آمریکا به دنبال درگیری با روسیه نیست

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از تاس، رایدر روز پنجشنبه در یک نشست معمول پنتاگون اظهار کرد، ما بر ارائه کمک های امنیتی به اوکراین برای دفاع از خود متمرکز شده ایم. ما گفتیم که این کار را خیلی قبل از تصمیم روسیه برای حمله انجام خواهیم داد.

وی ادامه داد: ما تا زمانی که طول بکشد به این کار ادامه خواهیم داد."

روسیه در ۲۴ فوریه بافرمان ولادیمیر پوتین که گفته شد در پاسخ به درخواست رهبران جمهوری های دونباس ،حمله به اوکراین را که از آن با عنوان عملیات نظامی ویژه نام برده شد، حمله کرد و سپس غرب تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و تا کنون میلیاردها دلار تسلیحات به کی یف ارسال کرده است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات