بازدید 16050

عوارض و علایم مصرف بیش از حد ویتامین D

غذاهایی که بیشترین میزان ویتامین D را تامین می‌کنند، شامل ماهی‌های چرب (مانند سالمون، ماهی تن و ساردین)، روغن کبد ماهی، جگر گاو، زرده تخم‌مرغ و برخی قارچ‌ها هستند.
کد خبر: ۱۱۵۴۵۳۶
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۵ 12 December 2022

به گزارش تابناک، اگر به هر دلیلی نگران کمبود ویتامین D هستید، در معرض خطر پوکی استخوان قرار دارید یا شرایطی دارید که بر نحوه جذب مواد مغذی تأثیر می‌گذارد، توصیه می‌کنیم که با پزشک در مورد آزمایش سطح ویتامین D صحبت کنید.

اکثر افراد سالم با پوست روشن معمولا می‌توانند ویتامین D مورد نیاز خود را در طول تابستان با قرار دادن روزانه صورت، دست‌ها و پاها در معرض نور خورشید به‌ مدت پنج تا ۱۰ دقیقه و چندین بار در هفته، تامین کنند. اگر به هر دلیلی نگران کمبود ویتامین D هستید، در معرض خطر پوکی استخوان قرار دارید یا شرایطی دارید که بر نحوه جذب مواد مغذی تأثیر می‌گذارد مانند سبک زندگی یا بیماری خاص، توصیه می‌کنیم که با پزشک در مورد آزمایش سطح ویتامین D صحبت کنید.

همچنین غذاهایی که بیشترین میزان ویتامین D را تامین می‌کنند، شامل ماهی‌های چرب (مانند سالمون، ماهی تن و ساردین)، روغن کبد ماهی، جگر گاو، زرده تخم‌مرغ و برخی قارچ‌ها هستند.

از سوی دیگر تولیدکنندگان مواد غذایی سال‌هاست که مواد خوراکی را با ویتامین D غنی می‌کنند. منابع خوب غذاهای غنی شده با ویتامین D عبارتند از: شیر گاو، شیر سویا، غلات و آب پرتقال. با این‌ حال به‌ خاطر داشته باشید که همه محصولات با ویتامین D غنی‌شده نیستند، بنابراین حتما برچسب غذایی آنها را بررسی کنید.

اگر به‌ دنبال مکمل هم هستید، ویتامین D۳ را انتخاب کنید، زیرا تحقیقات نشان می‌دهد که می‌توانید آن را به‌طور موثرتری جذب کنید.

در عین حال همواره این احتیاط را نیز باید در نظر داشته باشید که ویتامین D را بیشتر از آنچه پزشک توصیه کرده، مصرف نکنید.

ویتامین D بیش از حد می‌تواند در بدن انباشته و منجر به مسمومیت شود و علائمی مانند خستگی، ضعف، گیجی، استفراغ، کم‌آبی، یبوست و درد به‌همراه داشته باشد.

منبع: ایسنا

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هفدهم رمضان