صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

اهدای اعضای بدن جوان پاسارگادی به ۳ بیمار

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: اهدای اعضای جوان ۲۹ ساله اهل شهرستان پاسارگاد که به علت تشنج و ضربه به سر دچار مرگ مغزی شده بود به سه بیمار نیازمند پیوند عضو زندگی دوباره بخشید.
کد خبر: ۱۱۴۲۷۸۵
| |
8625 بازدید

اهدای اعضای بدن جوان پاسارگادی به ۳ بیمار

عکس آرشیوی است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جهرم روز جمعه به نقل از ، دکتر قهرمان بمانا اعلام کرد : با رضایت خانواده آن مرحوم، پس از انجام مراقبت‌های ویژه در آی‌سی‌یو، عمل برداشت عضو این بیمار در اتاق عمل بیمارستان پیمانیه جهرم و توسط جراح اعزامی از شیراز و تیم اتاق عمل پیمانیه انجام گرفت.

وی ادامه داد: کبد آن مرحوم به مردی ۳۲ ساله از آذربایجان غربی، یک کلیه وی به مردی ۳۱ ساله از خوزستان و کلیه دیگر آن مرحوم هم به مردی ۳۱ ساله از کرمان در بیمارستان پیوند اعضای شیراز پیوند داده شد.

شهرستان پاسارگاد به مرکزیت سعادتشهر در ۱۱۰ کیلومتری شمال شیراز قرار دارد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا